A hataslovak elete :)

Juliana (ejtsd Huliana) y Barbara (ez meg en volnek) jelentem kezdenek betort hataslova valtozni. Ma reggel amikor hajnal fel hetkor magamra vettem a terhet, mar nem is tunt olyan neheznek. Jelzem kezdem azt hinni, hogy a hatam idomul a teherhez. Talan igy van ez a teherhordo paciknal is.

Irok egy picit arrol hogy is nez ki a zarandok elete. Eloszor is reggel 6-kor van ebresztes, es 8-ig el kell hagyni az aubergeket. Eleg kemeny, de meg lehet szokni, es legalabb arra sarkal, hogy koran indulj, kesobb ugyanis a tuzo naptol keptelenseg menni. A zarandok szallasok este 10-ig varjak a megtevedt vandort. 10-kor egyben villanyoltas is van, habar a legtobb ember azonnal elszunnyad, amint agyat er. Hat, igen eleg faraszto ez a kis seta. A seta egyebkent hajnalban a legjobb. Meg latszik a hold, kod uszik a tajon es a tavolban latod a napot elobukkanni. Akar mennyire is szeretem a napocskat, de a nap az ellensegunk most. 10-11-re mar rekkeno hoseg van. Ha az ut folyok mellett halad el, akkor elviselheto, ilyenkor Hulianaval megallunk megmosni faradt labainkat :) Mar csinaltunk labperformaszos kepet, ne aggodjatok :)

Menni valami halgatolagos torveny szerint mindenki csondben megy, senki sem obegat, csak gondolkodik, hallgatja a termeszet neszeit. Csak az amerikai zsaktalan turistak beszelgetnek hangosan. HAt igen, ok nem cipelnek terhet, ami elgondolkodtatna oket az elet dolgain...

Ha meg marad megtevendo ut a delutanra az remes. A hoseg es 20 x. kilometer minden energiajat kiveszi az embernek. A Julcsa teljesen hulyenek tartott, amikor mondtam sokan vizionalnak az uton, ehez kepest elso nap be haluzott a kietlen tajba egy kozeledo embert... :) En legtobbszor azt latom, hogy a kovetkezo kanyarban meglatom a celt.

Most jelenleg Pamplonaban vagyunk, ma csak 15 kilometert gyaologoltunk. Az az igazsag, hogy ez mar megse kottyant. Viszont azok utan, hogy tegnap alig volt vacsi, ma meg 15 kilometert kellett gyalogolnunk, mert ezeke a kedves spanyolok most unneplik valamelyik ST Juanjunkat. Elkezdtunk Spanyolul tanulni, mert alap szavak nelkul meghal a