Normails vagyok en?Normalis?

Kedves Naplom¿

Most a spanyol billentyuzettel kell megkozdeni, de ezt viszont muszaj lesz megszokni, hogy tudja irni. Nos a normalis vagyok-e en mondat kb 120 000 x hagyta el az utobbi ket napban a szamat hulye vagyok, a jesszus milyen nehez ez a zsak, illetve nincs az az isten, hogy tovabb tudok menni kisereteben...

Larrasoana varosaba erkeztunk ma delutan, ahol kiderult, hogy nincsen semmi kaja, se etterem, se abc, vedul foztunk egy pastat, de aki kesobb ert a szallasra annak ez sem jutott. Normalisak ezek, legalabb az elozo etapnal jelezhettek volna.

Mivel mar csak 10 percem van, gyorsan osszegzem mi is tortent az elmult 4 napban. Penteken Leuvenben toltottuk az ejszakat, ami mar valoban nem ugyanaz mint regen, kicsit tobbet vartam tole, viszont Szilvi isteni spanyol borral es Kisshel fogadott minket (lazacos torta).

Majd Szombaton elindultunk Sp fele, a repter fele lekestuk az utoslo buszt ezert "sajnos" ket rettento kedves belgaval kellett kitaxiznunk. Az izgalamak azonban csak a reptreren kezdodtek. A Pau-i repter kb olyan mint Sarmellek, a semmi kozepen van, ezert meglehetosen nehez volt stoppolni a szinten semmi kozepen levo ST jean Pied de Portba. Kb 10 autos (minibusz, furgon, legenybucsu), kb 6 kilometer gyaloglas utan Sauveterre faluban adtuk fel a harcot, hogz eljussunk a kiindulo pontra. Ott viszont, pont a legjobbkor erkeztunk az ev leghosszabb napjan a falu legnagyobb unnepe van, 3000 gyertyzta gyujtanak es viccess kozepkori jelmezben tancolnak, enekelnek es elregelik a varoska tortenetet.

Sauveterreben egy zarandokokat fogado nonel szalltunk meg, es talalkoztunk elso zarandok tarsunkkal, aki franciaorszag-svajc hataratol "setal". Gondolhatjatok, o meg kevesbe normalis mint mi...

oh, mar csak 3 perc

Szoval masnap elindultunk. Megkaptuk a credentialt, meg a pecsetet. Nos, nagyon durva volt!!!!!!!!!! 10 kilos zsakkal fel 11-tol este 8-ig meneteltunk at a pirreneusokon 35 fokos hosegben. Azert megerkeztunk a szallasra, ami elkepeszto volt, egy kolostorbol alakitottak at. Este, lazac, bor, rapid courso espagnol Emiliotol es Adeletol..

MA ujabb 29 kilometer, meg vagyok halva...

De azert fantasztikus,

Irjatok, koszi a kommenteket

Puszi

b